Home » Imas Setyo Rini » Tresno Waranggono

Lirik Lagu Tresno Waranggono dan Terjemahannya

Judul Lagu : Tresno Waranggono
Arti Judul : Cinta Penyanyi
Artis : ,
Kategori : Lagu Jawa

[Pa:]
Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Sedih rasanya menangis dalam hatiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Bila teringat senyum tawamu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Suara gamelan cinta membuat rindu hatiku
Tansah eleng aku ro sliramu
Selalu ingat aku kepadamu

[Pi:]
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Wahai kangmas sebenarnya aku tahu hatimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Namun pastinya aku bukan jodohmu
Pancen roso kari Roso
Memang rasa tinggallah rasa
Kudu lilo nggonmu nrimo
Harus rela kau menerima
Lilakno aku nyanding prio lio
Relakan aku bersanding dengan pria lain

[Pa:]
Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Tak terasa sudah sewindu aku tidak bertemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Terbangun hatiku mendengar suaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Aku hanya bisa berdoa (pada) waranggono (penyanyi/sinden -red) yang ku cinta
Mugo biso urep tentrem mulyo
Semoga bisa hidup tenteram dan makmur

[Pi:]
Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Ku tulis cerita cintamu di gending (musik gamelan) cintaku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Ku nyanyikan setiap aku kangen kamu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Sebenarnya aku menangis, namun cinta sudah ditakdirkan
Tak lakoni kanti ikhlas ati
Aku jalani dengan ikhlas hati

[Pa:]
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Anganku melayang mengembara di angkasa
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tak bisa memiliki hanya bisa melihat
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Menetes air mataku deras di pipiku
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni?
Apakah cinta itu tak harus memiliki?

[Pi:]
Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Sudah relakan aku kangmas sudah cukup lupakan
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Kisah cinta ini akan jadi cerita
Tresno Waranggono
Cinta Waranggono

[Pa:]
Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Tak terasa sudah sewindu aku tidak bertemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Terbangun hatiku mendengar suaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Aku hanya bisa berdoa (pada) waranggono (penyanyi/sinden -red) yang ku cinta
Mugo biso urep tentrem mulyo
Semoga bisa hidup tenteram dan makmur

[Pi:]
Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Ku tulis cerita cintamu di gending (musik gamelan) cintaku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Ku nyanyikan setiap aku kangen kamu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Sebenarnya aku menangis, namun cinta sudah ditakdirkan
Tak lakoni kanti ikhlas ati
Aku jalani dengan ikhlas hati

[Pa:]
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Anganku melayang mengembara di angkasa
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tak bisa memiliki hanya bisa melihat
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Menetes air mataku deras di pipiku
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni?
Apakah cinta itu tak harus memiliki?

[Pi:]
Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Sudah relakan aku kangmas sudah cukup lupakan
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Kisah cinta ini akan jadi cerita
Tresno Waranggono
Cinta Waranggono

Advertisements
Demikian lirik lagu Tresno Waranggono yang dipopulerkan oleh Imas Setyo Rini Nur Bayan beserta arti/terjemahan dan maknanya, apabila ada kesalahan lirik, makna, arti atau terjemahan, bantu kami menyempurnakannya dengan menghubungi kami.